середу, 25 липня 2012 р.

Модуль 1 Рефлексия


Проанализируйте то, как содержание этого модуля помогло созданию Вашего проекта.
Как проекты могут помочь моим ученикам соответствовать стандартам и развивать умения 21-го века?
Как использовать проекты, чтобы улучшить качество обучения учащихся?
Обдумайте то, как знания, полученные в этом модуле, повлияют на Ваше преподавание и на качество обучения Ваших учеников. Запишите свои суждения, перечислите ключевые освоенные аспекты, вопросы и сомнения в своем отзыве (рефлексии).

4 коментарі:

  1. Проект, безумовно, розвиває мислення, мовлення, уміння формулювати свої думки, виступати перед аудиторією. Нерідко робота над проектом і його презентація допомагають дитині сформувати адекватну самооцінку. Деякі діти зможуть повірити у себе, самоствердитися, а деякі, навпаки, зрозуміють, що без праці нічого не досягти. Учень вчиться працювати в колективі, брати на себе і розділяти відповідальність за вибір, вирішення питань.Створення проекту – це творчість у першу чергу учнів, які працюють над проектом. Враховуючи рівень розвитку самостійності у дитини, педагог обирає певний характер координації. Слід враховувати, що тільки особиста зацікавленість учня в триманні результату, позитивна мотивація вирішення проблеми проекту можуть підтримати його самостійність. Комусь із дітей потрібна більша допомога, а хтось готовий до більш самостійної роботи. Тим самим реалізується принцип індивідуалізації навчання і досягається найкращий результат.

    ВідповістиВидалити
  2. Тищенко С. В.
    Навчальні проекти дозволяють простежити зв'язки між різними шкільними дисциплінами, розвивати в учнів розумові вміння, залучити школярів в активний процес навчання. Проекти допомагають учням застосовувати теоретичні знання на практиці, і цей взаємозв'язок сприяє підвищенню якості навчання.
    Людина XXI століття - це людина, яка вміє знаходити, аналізувати, керувати, інтегрувати, оцінювати та створювати інформацію в різних формах і різними способами. Проектна діяльність допомагає розвивати творчість і допитливість, критичне та системне мислення, соціальну активність, комунікативні вміння. Всі ці якості допомагають у формуванні всебічно розвиненої особистості, яка вміє адаптуватися в сучасних умовах.

    ВідповістиВидалити